Blog

Waar vind je nieuws uit Breda e.o.?

0
nieuws vandaag

Woon je in Breda, Bavel of omstreken, dan wil je weten wat er om je heen gebeurt. Waar je op moet letten en wat je kan verwachten. Maar ook wat er te doen is en hoe je misschien kan helpen. Maar waar vind je dat? Het lokale huis-aan-huisblaadje krijg je al jaren niet meer, dat kost alleen maar onnodige bomen. Jij wil het laatste nieuws lezen wanneer je wil en waar je wil, waar vind je dat het best?

Nieuws op de mat, gebruik je dat nog?

Vroeger kreeg je lokale nieuwskrantjes door de deur geschoven, vol met reclame van winkels in de buurt. Niet echt meer van deze tijd natuurlijk. Het geeft alleen maar een flinke stapel oud papier, want eigenlijk lees je het toch niet echt. Je vangt iets in de trein op en je wil weten wat het is, maar ja, je hebt dat krantje net niet bij je. Daarnaast vertelt zo een krant alleen het nieuws van gister.

Daarnaast is duurzaamheid steeds belangrijker. Een gemiddelde boom filtert 25 kilo CO2 uit de lucht. Zonde om die dan te gebruiken om nieuws mee rond te bazuinen. Een krant bedrukken en rondbrengen stoot CO2 uit en ja die boom kan het niet meer opnemen, verlies-verliessituatie. Laat de boom lekker staan en onze wereld een beetje beter maken. Breda nieuws, Bavel nieuws of nieuws uit de omgeving vind je gewoon online.

Breda en Bavels nieuws Online

Jij wilt het laatste nieuws uit jouw omgeving. Er gebeurt zoveel in de regio Breda. Het mag dan wel het mooiste plekje van Noord-Brabant zijn (zeg eerlijk, dat is wel zo toch?), veel nieuws uit deze gemeente vind je niet op nu.nl. Wil je het beste nieuws uit jouw streek, dan lees je dat op Nieuws Vandaag. Hier vind je de laatste, leukste en belangrijkste nieuwsitems uit Breda en omstreken. De sloop van het Amphia hotel, biodiversiteit door het bouwen van bijenhotels of dat er in Bavel en het Ulvenhoutse bos giftige sponsen en tennisballen zijn gevonden. Typische nieuwsitems die je op nieuwsvandaag.nl vindt.