Blog

Upgrade je woonstijl met inspirerende wanddecoratie

0

Wanddecoratie mag niet ontbreken in je interieur. Het geeft de ruimte sfeer en gezelligheid. Kale plekken op de muur vul je op met wanddecoratie. Je gebruikt het ook om je eigen woonstijl ermee te benadrukken. Foto’s, een muurcirkel met eigen tekst, schilderijen of een wandkleed; er zijn genoeg mogelijkheden om de ruimte een persoonlijk tintje te geven.

Een unieke muur cirkel met eigen tekst

Wat is er nou leuker dan je eigen tekst terug te zien op een muur cirkel? Een lijfspreuk, of een quote; een eigen tekst maakt het uniek en persoonlijk. De muur cirkels van Modulari ontwerp je helemaal naar eigen wens. Zo is het mogelijk om zelf een afbeelding te kiezen en ook de kleur bepaal je zelf. Vind je het lastig om zelf een muur cirkel te ontwerpen? Kijk dan eens in de beeldbank van Modulari. Hier vind je genoeg inspirerende voorbeelden.

Wat zijn de voordelen van een muur cirkel?

Het voordeel van muur cirkels als wanddecoratie is, dat je ze heel gemakkelijk verwisselt. Met een eenvoudig, magnetisch ophangsysteem bevestig je de muur cirkel op de muur. Je hoeft dus geen gaatjes in de muur te boren. Het maakt ook niet uit of de muur glad is, of dat het is voorzien van structuur. Wil je graag een collage maken van verschillende muur cirkels? Met de bijgeleverde afstandhouder plak je de cirkels precies op juiste afstand van elkaar. Zo kan het nooit mislukken!

Een ander voordeel is dat je zo nieuwe muur cirkels van Modulari kunt bestellen. Zo vernieuw je eenvoudig de hele collectie. En, er valt wel wat te kiezen. Muur Cirkels zijn er namelijk in verschillende soorten en formaten. Je vindt dus altijd een wooncirkel die past bij jouw woonstijl.

Een schilderij aan de muur

Kunst aan de muur inspireert en maakt vrolijk. Het is een afspiegeling van je persoonlijkheid en karakter. Het toont ook je interesses. Kunst is emotie! Herinneringen komen boven, het verdiept en het kan zelfs troost bieden. Met een schilderij aan de muur breng je je interieur naar een hoger niveau.

Wandkleden aan de muur

Een wandkleed aan de muur straalt warmte uit en dempt geluiden. Dat is wel prettig voor de buren, die zullen minder last hebben van geluiden. Wandkleden zijn meestal groot en zacht. Een groot wandkleed kan zelfs een isolerend effect hebben. Daarnaast zijn het zijn echte blikvangers! Ze bepalen voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Met handgemaakte wandkleden maak je het interieur nog iets persoonlijker en er gaat toch niets boven een echt ambachtelijke gemaakt kleed. 

You might be interested in …