Blog

Linkbuilding voor jou en steun de voedselbank

0
linkbuilding voor voedselbank

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Door het verkrijgen van kwalitatieve links van andere websites naar jouw website, vergroot je de autoriteit en relevantie van je website in de ogen van zoekmachines zoals Google. Maar wist je dat linkbuilding ook een manier kan zijn om de voedselbank te helpen?

Steundevoedselbanken.nl

Steundevoedselbanken.nl is een initiatief dat zich inzet voor het verminderen van voedselverspilling en het ondersteunen van voedselbanken in Nederland. Door een link te plaatsen op hun website naar jouw website, draag je bij aan dit goede doel. En het mooie is, je mag zelf het tarief bepalen voor het plaatsen van de link. Zo kun je op een effectieve en sympathieke manier jouw website optimaliseren én tegelijkertijd de voedselbank helpen.

Maar hoe werkt het precies?

Stap 1: ga naar Steundevoedselbanken.nl

Ga naar de website van Steundevoedselbanken.nl en plaats je link via het linkformulier. Kies een geschikte pagina op jouw website waar de link naar toe geleid moet worden. Dit kan bijvoorbeeld een pagina zijn met informatie over jouw bedrijf, diensten of producten. Vul de URL en anchor in.

Stap 2: Betaal het tarief voor het plaatsen van de link

Bepaal zelf het tarief dat je wilt betalen voor het plaatsen van de link. Dit kan variëren van enkele euro’s tot enkele tientjes, afhankelijk van jouw budget en de waarde die je aan de link hecht. Maak het bedrag over naar het opgegeven rekeningnummer. Betaal makkelijk via iDeal.

Stap 3: Geniet van de voordelen van linkbuilding én help de voedselbank

Door het plaatsen van de link op steundevoedselbanken.nl vergroot je niet alleen de autoriteit van jouw website, maar draag je ook bij aan het verminderen van voedselverspilling en het ondersteunen van voedselbanken in Nederland. Zo sla je twee vliegen in één klap!

You might be interested in …