Blog

Laat uw medewerkers stralen met bedrukte polo's voor uw bedrijf

0

Polo’s laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Een goed idee of niet? Werkkleding bedrukken heeft wel een aantal voordelen. Zo stralen medewerkers eenheid uit en is het in één oogopslag duidelijk welk bedrijf ze vertegenwoordigen. Werkkleding zorgt ook voor een professionele uitstraling.

Trots op het bedrijf

Werkkleding met bedrijfslogo geeft de medewerkers een gevoel van verbondenheid met het bedrijf. Het zorgt voor een trots gevoel. Met bedrukte kleding versterk je ook het teamgevoel van de medewerkers onderling. Wanneer alle medewerkers dezelfde kleding dragen zijn ze gelijkwaardig. Ze zien er allemaal netjes uit volgens de voorschriften. Dat voorkomt conflicten over wat is toegestaan en wat niet.

Naamsbekendheid door bedrukte polo’s

Polo’s laten bedrukken met een logo levert naamsbekendheid op. Het is duidelijk bij welk bedrijf de medewerkers horen. Potentiële klanten zullen het bedrijf sneller herkennen als ze het logo vaker zien. Het is eigenlijk een vorm van reclame voor het bedrijf.

Polo’s laten bedrukken of borduren?

Wat is beter? Polo’s bedrukken of het logo borduren? Een logo drukken is goedkoper, maar minder duurzaam. Borduren is duurder, maar kleurvast en het blijft lang mooi. Op stoffen die moeilijk zijn om te bedrukken, is het wel mogelijk om een geborduurd logo aan te brengen.

Werkkleding bedrukken

Werkkleding laten bedrukken of borduren is mogelijk bij Hurricane. Dit bedrijf levert druk- en borduurwerk van goede kwaliteit. Zelfs na intensief wassen, blijft de kwaliteit gegarandeerd. Hurricane heeft de productie in eigen beheer. Dat betekent dat u kunt kiezen uit een ruime collectie werkkleding. Er is werkkleding voor mannen, vrouwen of unisex. Nadat u een keuze heeft gemaakt, wordt het logo er met eigen machines op gedrukt of geborduurd. Omdat Hurricane alles in eigen beheer doet zijn de levertijden kort. Vaak leveren ze de kleding al binnen 24 uur.

Kiezen uit verschillende polo’s

Hurricane heeft verschillende soorten polo’s voor dames en heren in het assortiment. Zo zijn er polo’s met korte mouw en polo’s met lange mouw. De polo’s zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Van de classic polo, met een normale pasvorm, tot de moderne polo, met een zeer smalle pasvorm.

Waar moet werkkleding aan voldoen?

Behalve professionaliteit heeft werkkleding nog andere functies. Zo moet de kleding veilig zijn en in sommige beroepen hygiënisch. Comfort is ook belangrijk. Een werknemer moet voldoende bewegingsruimte hebben. Werkkleding mag dus niet te krap zitten, maar ook niet te ruim. In beide gevallen kan het gevaarlijke situaties opleveren.

You might be interested in …