Blog

Klem- en spanplaten onmisbaar voor tandriemen

0
spanplaat-kettingtechniek

KTN biedt een uitgebreid assortiment klem- en spanplaten voor alle soorten tandriemen. Deze platen zijn van essentieel belang voor het veilig bevestigen van de uiteinden van tandriemen aan machines of andere objecten.

Standaard klemplaten voor tandriemen

Ons assortiment omvat klemplaten in verschillende uitvoeringen, zowel met als zonder gatenpatroon. Beschikbare maten zijn onder andere T5, T10, T20, AT5, AT10 en AT20. Daarnaast leveren we HTD-klemplaten met gatenpatronen voor HTD 3M, HTD 5M, HTD 8M, HTD 14M, en ook XL, L en H klemplaten met bijbehorende gatenpatronen.

Verschillende typen spanplaten

Naast klemplaten bieden we een diversiteit aan spanplaten, met of zonder gaten, en indien gewenst, met sleufgaten. Hier volgt een overzicht van de verschillende typen spanplaten die we aanbieden:

Voor gedetailleerde technische informatie en verschillen tussen de typen verwijzen wij graag naar onze Technische Documentatie.

Maatwerk klemplaten en spanplaten

Naast standaardoplossingen bieden wij ook de expertise om klantspecifieke klemplaten te produceren. Deze maatwerkplaten kunnen variëren van standaard klemplaten met specifieke bewerkingen tot verschillende materialen, zoals aluminium, staal en kunststof. Voor exacte afmetingen kunt u onze datasheets raadplegen of contact opnemen met een van onze technici bij KTN.

Gerelateerde producten

Naast klem- en spanplaten bieden wij ook een scala aan gerelateerde producten, waaronder tandriempoelies en riemgeleidingen.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over onze klemplaten, spanplaten, of andere producten? Of heeft u een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons professionele team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Deskundig advies en klantgerichte oplossingen

Bij KTN streven we naar het leveren van niet alleen hoogwaardige producten, maar ook deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen. Ons toegewijde team van technici staat klaar om uw specifieke eisen te begrijpen en u te begeleiden bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor uw toepassing. Met onze diepgaande kennis en ervaring kunnen we u helpen bij het optimaliseren van de prestaties en betrouwbaarheid van uw systemen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw projecten.

You might be interested in …