Blog

Ideeën voor verjaardagsfeestjes voor tieners

0

Stel je voor je bent naar een nieuwe buurt verhuisd en je tiener is jarig, ga je dan voor een escaperoom Overijssel of neem je een kijkje verder? Je tiener heeft waarschijnlijk nog niet de allerbeste vrienden ontmoet in deze nieuwe stad, dus je wilt wel ervoor zorgen dat zij het leuk hebben en mensen uitnodigen waar zij een beetje bevriend mee zijn of kunnen worden. Maar… hoe doe je dat? Het klinkt misschien onmogelijk om ervoor te zorgen dat jouw puber meedoet aan die plan, maar als je bijvoorbeeld kijkt wat voor opties er zijn in Overijssel, bijvoorbeeld, kom je al een heel eind!

Daag de tieners uit met een escape room

Escape rooms worden steeds populairder en inmiddels vind je in bijna elke stad van Nederland mogelijkheden, dus ook in Overijssel! Het idee is dat elke kamer een thema en een specifiek verhaal heeft en het is aan de mensen die binnen opgesloten zitten om de puzzels op te lossen, de aanwijzingen te vinden en de kamer te verlaten binnen de tijd die hen is gegeven. Deze kamers zijn leuk voor alle leeftijden, maar kunnen waarschijnlijk te uitdagend zijn voor jongere kinderen. Het zal juist tieners uitdagen om hun hersens te gebruiken en samen te werken om eruit te komen. Als je een grote groep hebt, kun je ze opsplitsen in teams. Dit is ook een geweldige manier om de tieners elkaar beter te laten leren kennen.

Los een moordmysterie op

Dit klinkt misschien een beetje grof, maar een (nep) moordmysterie oplossen thuis is super gaaf, vooral voor tieners! Net als escape rooms zijn moordmysterie spellen de laatste tijd weer populairder geworden. Om een ​​moordmysterie feest te organiseren, kan je een van de online verpakte spellen te kopen die wordt geleverd met alle instructies, uitnodigingen, personage boekjes en zelfs een te volgen script. Er zijn veel thema’s, dus je kunt de juiste pasvorm voor je tiener vinden. Je kunt zelfs iedereen verkleden als het personage dat ze toegewezen krijgen, waardoor het een levensechte ervaring wordt! Deze spellen zijn absoluut een uniek feestidee en als uw tieners van elk soort dramatisch theater houden, zullen ze deze optie geweldig vinden.

https://escaperoomhoftelangelo.nl

You might be interested in …