Blog

Hét recycle centrum van Rotterdam

0

Als je op zoek bent naar een goede deal voor wat gerecycled ijzer, dan ben je in Rotterdam aan het juiste adres. Deze stad is de thuisbasis van een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in het upcyclen van oud ijzer en staal tot nieuwe producten. En omdat Rotterdam een van de grootste havens van Europa is, is er geen tekort aan grondstoffen om mee te werken.

Rotterdam staat bekend om zijn innovatieve benadering van recycling. De stad is zelfs uitgeroepen tot Europese Groene Hoofdstad voor 2020. Een van de manieren waarop Rotterdam afval vermindert is door oud ijzer en staal te upcyclen tot nieuwe producten. Er zijn een aantal bedrijven in de stad die hierin gespecialiseerd zijn, en omdat Rotterdam een van de grootste havens van Europa is, is er geen gebrek aan grondstoffen om mee te werken.

 

Een van die bedrijven is ijzerhandel van der Velden. Dit familiebedrijf houdt zich al generaties lang bezig met het upcyclen van ijzer en staal in Rotterdam. Ze zijn trots op hun werk en altijd op zoek naar nieuwe manieren om afval te verminderen en geld te besparen voor hun klanten. Een andere goede optie voor gerecycled ijzer in Rotterdam is Jansen Recycling. Dit bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is een van de toonaangevende recyclingbedrijven in Nederland. Ze hebben een breed scala aan producten gemaakt van gerecycled ijzer en staal, en ze bieden concurrerende prijzen.

Als je op zoek bent naar gerecycled ijzer of staal in Rotterdam, zijn er een aantal bedrijven die je kunnen helpen. Of je nu op zoek bent naar een specifiek product of gewoon wilt kijken wat er beschikbaar is, deze bedrijven hebben zeker wat je nodig hebt. Dus waarom kijkt u niet bij hen en ziet u hoeveel u kunt besparen?

You might be interested in …