Blog

6 tips voor afvallen zonder sportschool

0
Afvallen zonder sportschool

Veel mensen denken dat afvallen alleen mogelijk is door uren in de sportschool door te brengen. Maar het goede nieuws is dat dit niet waar is! Afvallen kan ook zonder sportschool. 6 tips om af te vallen zonder sportschool.

Tips voor afvallen zonder sportschool

Afvallen, we willen het allemaal wel, maar de sportschool is een grote drempel. Waarom val je niet gewoon thuis af, dat kan makkelijk. Je hebt helemaal geen sportschool nodig met deze 6 tips:

Maak een wandeling

Wandelen is een geweldige manier om actief te blijven en tegelijkertijd calorieën te verbranden. Ga naar buiten voor een wandeling van 30 minuten tot een uur per dag en geniet van de frisse lucht en het mooie weer. Je kunt ook proberen om meer te lopen in je dagelijkse routine, zoals de trap nemen in plaats van de lift.

Dans

Dans als een gek! Het is niet alleen leuk, maar het is ook een geweldige manier om actief te blijven en calorieën te verbranden. Je kunt een dansworkout doen op YouTube of je favoriete muziek opzetten en een feestje houden in je woonkamer.

Probeer thuisoefeningen

Er zijn tal van cardio oefeningen voor beginners en gevorderden die je thuis kunt doen zonder enige apparatuur. Denk aan lunges, squats, push-ups en planken. Doe deze oefeningen dagelijks en je valt niet alleen af, je krijgt ook nog een gespierd lichaam.

Eet gezond

Een belangrijk onderdeel van afvallen is het eten van gezonde voeding. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen en eet meer groenten, fruit, magere eiwitten en volkoren producten. Probeer ook te letten op je portiegrootte en eet langzamer zodat je lichaam de tijd heeft om te registreren dat het vol is.

Drink water

Water is essentieel voor een gezond lichaam en helpt ook bij het afvallen. Drink minimaal 8 glazen per dag en vermijd suikerhoudende dranken zoals frisdrank en sap. Wil je afvallen, drink water.

You might be interested in …