Blog

3 populaire thema’s om een feestje mee aan te kleden en te decoreren

0
Feestje aankleden en decoreren

Wil je je graag een supermodel voelen voor een dag? Dan is een fotostudio thema de populairste keuze.Creëer je eigen glamoureuze fotoshoot en voel je als een echte ster. Richt een hoekje van je feestlocatie in als een photobooth. Je moet wel de fotopaal huren. Zorg voor een leuke achtergrond en leg wat gekke accessoires neer, zoals hoeden, brillen en boa’s. Je Om je gasten echt te laten schitteren, kun je een mini make-up station opzetten. Leg wat make-up producten en spiegels neer, zodat iedereen zichzelf kan opmaken en er stralend uitziet voor de camera. Je kunt zelfs een echte fotograaf inhuren  of een fotohokje bruiloft in elkaar zetten zodat iedereen met een mooi aandenken naar huis kan gaan.

Middeleeuws Thema

Stel je voor dat je teruggaat in de tijd naar een wereld van kastelen, ridders en prachtige prinsessen. Om je feestje echt middeleeuws te maken, zijn er een paar dingen waar je aan moet denken. Hang banners op, versier de muren met zwaarden en schilden en zorg voor kandelaars om de ruimte te verlichten. Haal bijvoorbeeld inspiratie uit populaire tv series die zich afspelen in deze tijd en neem deze kledij mee. Zorg ook voor middeleeuwse kostuums voor jezelf en je gasten. Denk aan prachtige gewaden, ridderpakken en koninklijke kleding.

70’s Thema

De jaren 70 waren gevuld met disco, vrolijke kleuren en geweldige dansmoves. Hier zijn een paar tips om je feest in volle 70’s glorie te laten stralen. Versier je feestlocatie met psychedelische prints, discoballen en kleurrijke slingers. Creëer een dansvloer waar je gasten helemaal uit hun dak kunnen gaan op de funky beats. Wat betreft kleding is het tijd om je beste 70’s outfit uit de kast te halen. Denk aan wijde broeken, kleurrijke shirts met bloemenprints en platform schoenen. Voor de meisjes zijn maxi-jurken en wijde kleding met franjes een goede keuze.

You might be interested in …